Hemelvlucht | Tarieven
Hemelvlucht biedt binnen Europa de unieke mogelijkheid om de as van uw dierbare te verstrooien op een stratosfaire hoogte van +/- 25 km in de atmosfeer middels een indrukwekkende asverstrooiingsballon.
Hemelvlucht, asverstrooiing, heliumballon, vuurpijl, as-ballon, asballon, uitvaart, crematie, As, Asverstrooiing, As verstrooiing, Asverstrooing, As verstrooing, Urn uitstrooien, Urn verstrooien, Strooiveld, uitstrooien urn, ballon verstrooing, ballonverstrooiing, ballon as uitstrooiing, crematie, crematie
37
page-template-default,page,page-id-37,,qode-title-hidden,overlapping_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tarief basispakket asverstrooiing per heliumballon: €545,-
(Twee asverstrooiingsballonnen + eenvoudige catering + muziek + standaard fotoreportage)

 

Asvertrooiingsballonnen hebben wij in alle basiskleuren. Ons basispakket asverstrooiing per heliumballonnen is uit te breiden met allerlei extra mogelijkheden. Begeleidingsballonnen in verschillende kleuren en vormen hebben wij beschikbaar. Uitgebreide catering en een filmopname, ook met een drone, kunnen wij invullen.

 

Het tarief voor en gedeeltelijke asverstrooiing of voor een asverstrooiing van een kind is €345,-. Dit geldt wanneer één asverstrooiingsballon nodig is. Het tarief voor een dubbele ballonoplating, wanneer vier asverstrooiingsballonnen nodig zijn voor bijvoorbeeld beide ouders, is €943,-.

 

Bij een reisafstand van meer dan 30 kilometer vanaf postcode 3902 CP Veenendaal brengen wij € 0,45 per kilometer in rekening. De reisafstand wordt berekend op basis van ANWB routeplanner.

 

Tarief basispakket asverstrooiing per asvuurpijlen: €2.500, –
(40 asvuurpijlen + eenvoudige catering + muziek + standaard fotoreportage + aanvraag vergunningen + reiskosten)

 

Asvuurpijlen hebben wij in alle basiskleuren. Ons basispakket asverstrooiing per asvuurpijlen is uit te breiden met allerlei extra mogelijkheden. Vuurwerkshow. Uitgebreide catering en een filmopname, ook met een drone, kunnen wij invullen.